Handmade - Sustainable - Nordic

Tarina

Sushibar+Wine -konseptin idea syntyi yksinkertaisesta oivalluksesta. Sushi ja skandinaavinen estetiikka ovat kotoisin eri puolilta maailmaa, mutta silti ne ovat kuin luotuja toisilleen. Avioliiton sinetöi kolmas elementti: itsenäisten tuottajien valmistamat orgaaniset viinit. Kun näennäisesti keskenään erilaiset asiat yhdistettiin, syntyi jotain todella ainutlaatuista.

Sushibar+Wine on osoittanut kestävänsä aikaa. Tässä ovat auttaneet jatkuva kehitystyö ja tiimityöhön perustuva työkulttuurimme. Kaikki tilaukset valmistetaan meillä tuoreista raaka-aineista ja alusta loppuun paikan päällä ravintoloissamme. Olemme ylpeitä sekä yhteistyöstämme WWF:n kanssa että pitkäaikaisista kumppanuuksista ikonisten design-brändien Artekin ja Marimekon kanssa.

Olemme on ensimmäinen suomalainen sushiravintola, jolle on myönnetty pitkäaikaisesta vastuullisuustyöstä kertova Ekokompassi-sertifikaatti. Lisäksi olemme ensimmäinen hiilineutraali sushiravintola Suomessa: laskemme vuosittain hiilidioksidipäästömme ja kompensoimme ne Southpolen kautta, lue lisää täältä.

Kuljemme omaa polkuamme, ja sillä matkalla odotamme tutustuvamme moniin uusiin ystäviin!

Tervetuloa mukaan matkaamme!
– Yrittäjä Matti