Handmade - Sustainable - Nordic

Maailma muuttuu ja me haluamme muuttua sen mukana

Maailma on pysähtynyt ja seisauksen vaikutukset näkyvät jo luonnossa. Hiilineutraalina toimijana iloitsemme luonnon hyvinvoinnista, mutta toivomme kuitenkin pystyvämme tarjoamaan palveluitamme myös kriisin jälkeen – teidän tuki on meille kultaakin kalliimpaa.

Kukaan meistä ei ole aikaisemmin kokenut vastaavaa kriisitilannetta, mutta uskomme vahvasti, että kaikesta seuraa aina ennen pitkää myös jotakin hyvää. Maailma on pysähtynyt ja seisauksen vaikutukset näkyvät jo luonnossa: Venetsiassa vesi on kirkastunut kristallinkirkkaaksi ja delfiinit ovat palanneet kanaaleihin. Kiinan suurissa kaupungeissa taivas on kirkastunut päästöpilvistä ja New Yorkissa liikennepäästöt ovat laskeneet jopa 50% vuoden takaisesta. Pysähdyksen vaikutukset ovat olleet ympäristöllemme merkittävät ja samalla yksittäinen ihminen joutuu opettelemaan uusia toimintamalleja. Lentorajoitukset voivat vähentää lentomatkustamista myös tulevaisuudessa ja etenkin liikematkailu voi vähentyä kriisin seurauksena pysyvästi. (Yle, BBC)

Hiilineutraalina toimijana iloitsemme luonnon hyvinvoinnista, mutta toivomme kuitenkin pystyvämme tarjoamaan palveluitamme myös kriisin jälkeen. Illanvietot ravintoloissa ovat vähentyneet radikaalisti ja ihmiset ovat siirtyneet koteihin, me haluamme kuitenkin olla mukana arjessanne myös muutoksen hetkellä. Voit tilata sushit takeawayna Sushibar+Wine appin kautta tai kotiin saakka yhteistyökumppanimme Woltin avulla. Myös Wolt on kompensoinut hiilijalanjälkensä ja näin koko tuotantoketjumme on tilaustavasta riippumatta hiilineutraali – maapallo kiittää meitä nyt ja tulevaisuudessa. 

Kriisi tulee päättymään aikanaan ja toivommekin sydämestämme, että ystävämme palaavat tällöin mahdollisimman nopeasti nauttimaan lounaista ja illoista Sushibar+Wineihin. Voit ostaa lahjakortin itsellesi tai ystävällesi lahjaksi jo nyt lahjakorttikaupastamme, sillä yhteiset sushi ja viinitreffinne ovat jo lähempänä kuin aikaisemmin.

https://sushibarwine.com/palvelut/kotiinkuljetus/Kiitos ystävät jokaisesta takeaway ja kotiinkuljetus tilauksestanne sekä ostetusta lahjakortista! Teidän tuki on meille kultaakin kalliimpaa ja haluamme tehdä ystäviemme jokapäiväisestä elämästä nautittavampaa  – ja haluamme jatkaa samalla mahtavalla sushijengillä myös kriisin jälkeen.

Rakkaudella,
Andu, Matti & sushijengi

Tue meitä:

Lähteet:
Yle. 19.3.2020. Lue: https://yle.fi/uutiset/3-11252317
BBC. 19.3.2020. Lue: https://www.bbc.com/news/science-environment-51944780