Handmade - Sustainable - Nordic

Miten voidaan
auttaa
just sua?

Olemme täällä ystäviämme varten tehdäksemme jokaisesta päivästä nautittavamman kun se olisi ilman meitä. Toteutamme mielellämme hulluimmatkin ideasi ja mukaudumme tarpeisiisi!

Sushikurssit

Oletko aina miettinyt, mikä sushin tarina on historian havinoista meidän lautasillemme? Haluatko oppia tekemään makeja ja nigirejä keittiömestarin opastuksella? Varaa paikkasi Sushibar+Winen sushikurssille! Pääset kuulemaan sushin salat, taiteilemaan itse sushiannoksia ja viettämään innostavan kurssihetken rennossa tunnelmassa. Järjestämme sekä avoimia kursseja että yksityisiä kursseja yrityksille & ryhmille.

Catering

Haluatko että me tulemme luoksesi? Ei hätää – Sushibar catering tuo stadin parhaat sushit sinne missä sinäkin!

Saat Sushibarin kautta kätevästi tarjoilut niin pienempiin kuin suurempiin tilaisuuksiin oli sitten kyse viikkopalaverista, häistä, valmistujaisista tai yrityksen afterwork-tilaisuudesta. Räätälöimme tarjoilut täysin toiveidenne mukaisesti.

Takeaway

Takeaway tilaukset teet kätevästi Sushibar+Winen omalla appilla! Jokaisesta tilauksesta kerrytät 5% cashback pisteitä, joita voit hyödyntää seuraavissa tilauksissasi. Jos appi ei ole sinulle vielä tuttu, tarjoamme 20% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi!

Yksityis-
tilaisuudet

Jos joku ravintoloistamme kiinnostaa sinua, ole rohkeasti yhteydessä!

Lahjakortit

Yhteiset elämykset ovat tämän päivän paras lahja! Lahjakortit käsintehtyihin, vastuullisista raaka-aineista valmistettuihin susheihin löydät lahjakorttikaupastamme! Voit myös ostaa lahjakortin sushikurssille lahjaksi!