Handmade - Sustainable - Nordic

This is carbon neutral sushi, handmade from fresh, certified and sustainable ingredients. Pair with organic wine and some friends for an enhanced experience.

Handmade – Sustainable – Nordic

Sushibar + Wine -konseptin idea syntyi yksinkertaisesta oivalluksesta. Sushi ja skandinaavinen estetiikka ovat kotoisin eri puolilta maailmaa, mutta silti ne olisivat kuin luotuja toisilleen. Liiton sinetöi kolmas elementti: itsenäisten tuottajien valmistamat orgaaniset viinit. Kun näennäisesti keskenään erilaiset asiat yhdistettiin, syntyi jotain todella ainutlaatuista.

Vastuullisuus

Ympäristö, ekologisuus, eettisyys ja kestävä kehitys ovat meille sydämenasioita. Haluamme osaltamme pienentää ympäristökuormitusta ja auttaa asiakkaitamme valitsemaan parempia vaihtoehtoja ympäristön kannalta. Olemme ensimmäinen hiilineutraali sushiravintola Suomessa sekä ensimmäinen, jolle on myönnetty kansainvälisesti arvostetut merenelävien vastuullisuudesta kertovat ASC ja MSC-sertifikaatit sekä Ekokompassi sertifikaatti. Olemme ylpeitä yhteistyöstä WWF:n kanssa.

Ajankohtaista

Olutta, sushia ja menevää musaa! Tervetuloa Sushibar + Wine Kallion Beats & Beers -iltaan keskiviikkona 13.4. klo 18-21, illan musiikista vastaa DJ Luoma!Jos oluen ja sushin yhdistelmä ei ole sinulle vielä tuttu, niin eikun suunta Kallioon ja maistelemaan! Saatat yllättyä, miten kivasti raikas olut toimii etenkin mausteisen sushin kaverina. Tule ja ihastu + muista kutsua myös kaverit messiinOsa pöydistä on varattavissa etukäteen täältä!