This is carbon neutral sushi, handmade from fresh, certified and sustainable ingredients. Pair with organic wine and some friends for an enhanced experience.

Handmade – Sustainable – Nordic

Sushibar + Wine -konseptin idea syntyi yksinkertaisesta oivalluksesta. Sushi ja skandinaavinen estetiikka ovat kotoisin eri puolilta maailmaa, mutta silti ne olisivat kuin luotuja toisilleen. Liiton sinetöi kolmas elementti: itsenäisten tuottajien valmistamat orgaaniset viinit. Kun näennäisesti keskenään erilaiset asiat yhdistettiin, syntyi jotain todella ainutlaatuista.

Vastuullisuus

Ympäristö, ekologisuus, eettisyys ja kestävä kehitys ovat meille sydämenasioita. Haluamme osaltamme pienentää ympäristökuormitusta ja auttaa asiakkaitamme valitsemaan parempia vaihtoehtoja ympäristön kannalta. Sushibar + Wine on ensimmäinen suomalainen sushiravintola, jolle on myönnetty kansainvälisesti arvostetut merenelävien vastuullisuudesta kertovat ASC ja MSC-sertifikaatit
sekä Ekokompassi sertifikaatti. Olemme ylpeitä yhteistyöstämme WWF:n
kanssa.

Ajankohtaista

Sushibar+Wine avasi ensimmäisen Oslon ravintolansa maaliskuussa. Ravintolalle myönnettiin ensimmäisenä norjalaisena sushiravintolana 6.5.2020 MSC- ja ASC-sertifikaatit. Kalatuotteiden vastuullisuudesta kertovat MSC- ja ASC -jäljitettävyyssertifikaatit osoittavat, että kaikkien ravintoloidemme sertifioidut kala- ja äyriäistuotteet ovat jäljitettävissä ja todennettavasti vastuullisia.
Maailma on pysähtynyt ja seisauksen vaikutukset näkyvät jo luonnossa. Hiilineutraalina toimijana iloitsemme luonnon hyvinvoinnista, mutta toivomme kuitenkin pystyvämme tarjoamaan palveluitamme myös kriisin jälkeen – teidän tuki on meille kultaakin kalliimpaa.
Ilmastonmuutoksen torjuminen on yksi aikamme keskeisimpiä haasteita ja ravintolat ovat tärkeässä asemassa muun muassa toimitusketjujen validoinnissa ja ruokahävikin torjumisessa. Helsinkiläislähtöinen Sushibar+Wine haluaa kantaa oman vastuunsa ja olla kirittämässä ravintola-alaa saavuttamalla hiilineutraaliuden Pohjoismaiden ensimmäisenä sushiravintolana.

Hyvät ystävät,

Olemme auki takeaway & kotiinkuljetus­tilauksille Fredalla, Kalliossa ja nyt myös Uudenmaankadulla!

Takeaway tilauksen teet kätevästi Sushibar+Winen omalla appilla! Voit myös tehdä tilauksen puhelimitse: Kallio, Freda, Uudenmaankatu.

WAG Dinner Delivery kuljettaa sushit luoksesi ke-la iltaisin kaikkialla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Lue lisää ja tee tilaus!  Voit myös tilata sushit luoksesi Helsingissä Woltin ja Foodoran kautta. Lämmin kiitos tuestasi!