This is carbon neutral sushi, handmade from fresh, certified and sustainable ingredients. Pair with organic wine and some friends for an enhanced experience.

Handmade – Sustainable – Nordic

Sushibar + Wine -konseptin idea syntyi yksinkertaisesta oivalluksesta. Sushi ja skandinaavinen estetiikka ovat kotoisin eri puolilta maailmaa, mutta silti ne olisivat kuin luotuja toisilleen. Liiton sinetöi kolmas elementti: itsenäisten tuottajien valmistamat orgaaniset viinit. Kun näennäisesti keskenään erilaiset asiat yhdistettiin, syntyi jotain todella ainutlaatuista.

Vastuullisuus

Ympäristö, ekologisuus, eettisyys ja kestävä kehitys ovat meille sydämenasioita. Haluamme osaltamme pienentää ympäristökuormitusta ja auttaa asiakkaitamme valitsemaan parempia vaihtoehtoja ympäristön kannalta. Sushibar + Wine on ensimmäinen suomalainen sushiravintola, jolle on myönnetty kansainvälisesti arvostetut merenelävien vastuullisuudesta kertovat ASC ja MSC-sertifikaatit
sekä Ekokompassi sertifikaatti. Olemme ylpeitä yhteistyöstämme WWF:n
kanssa.

Ajankohtaista

Maailma on pysähtynyt ja seisauksen vaikutukset näkyvät jo luonnossa. Hiilineutraalina toimijana iloitsemme luonnon hyvinvoinnista, mutta toivomme kuitenkin pystyvämme tarjoamaan palveluitamme myös kriisin jälkeen – teidän tuki on meille kultaakin kalliimpaa.
Ilmastonmuutoksen torjuminen on yksi aikamme keskeisimpiä haasteita ja ravintolat ovat tärkeässä asemassa muun muassa toimitusketjujen validoinnissa ja ruokahävikin torjumisessa. Helsinkiläislähtöinen Sushibar+Wine haluaa kantaa oman vastuunsa ja olla kirittämässä ravintola-alaa saavuttamalla hiilineutraaliuden Pohjoismaiden ensimmäisenä sushiravintolana.
Not many know that sushi and sustainability seldom fit in the same sentence. Sushibar+Wine, a Nordic artisan sushi restaurant chain, wants to make a difference. Sushibar+Wine will be the first carbon-neutral sushi restaurant in the country, opening in Oslo Posthallen next week, 2nd March.

Hyvät ystävät,

Olemme toistaiseksi auki ainoastaan takeaway & kotiinkuljetus­tilauksille Fredalla ja Kalliossa!

Takeaway tilaukset teet kätevästi Sushibar+Winen omalla appilla! Voit myös tehdä tilauksen puhelimitse tai sähköpostitse: Kallio, Freda.

WAG Dinner Delivery kuljettaa sushit luoksesi ma-la iltaisin kaikkialla Helsingissä, Espoossa ja Kauniaisissa. Lue lisää ja tee tilaus!  Voit myös tilata sushit luoksesi Helsingissä Woltin ja Foodoran kautta.